banner 2

Tips

Een grote degelijke bench voor uw trouwe viervoeter.

Veilig hol
Een bench wordt door een hond ervaren als een veilig hol, waar hij zich in kan terugtrekken. Een knusse hondendekentje of kussen zorgt voor een warme thuis voor uw hond.

Groot formaat
Wij zijn de enigste leverancier in Nederland met zo'n degelijke benches. Zowel speciaal gemaakt voor grote honden, maar ook voor de middelgrote honden hebben we de juiste formaten benches voor de verkoop.

Zindelijk maken
Een bench, ook wel draadkooi of kamerkennel genoemd, kan een handig hulpmiddel bij de opvoeding en een veilige plek zijn voor de hond. Een hond bevuilt zijn eigen nest namelijk niet graag. Een pup die 's nachts in een bench slaapt, zal snel leren zijn behoefte op te houden. Na een paar nachten slaapt hij meestal gewoon door. Door de opvangbak aan de onderkant van de bench, worden ongelukjes goed opgevangen en houdt u uw eigen vloer schoon. Om de pup te helpen zindelijk te krijgen, kunt u in het begin de bench zelf verkleinen middels een op maat gezaagde plaat, zodat de ruimte kan meegroeien met uw pup.
Als een pup in een bench zit, kan hij niets slopen in huis. Niet alleen voor u prettig, maar ook veilig voor uw hond. Ze kan dan niet per ongeluk een verkeerd voorwerp doorslikken of een electriciteitskabel doorbijten.

Op vakantie
De bench kan ook in elkaar geklapt worden, na het losschroeven van enkele schroeven. Hierdoor is de bench ook mee te nemen naar bijvoorbeeld een vakantieadres. Neem zijn eigen deken of kussen mee, en uw hond voelt zich ook op vakantie helemaal thuis!

Nestje puppy's
Verwacht u een nestje puppy's? In deze bench kunnen de puppy's de eerste levensweken opgroeien op een veilige manier. Door het deurtje open te houden en een plaat voor de ingang te zetten (niet bijgeleverd) kan de teef eruit lopen en de puppys blijven dan veilig achter in het nest. Ook kan de kooi eventueel gesloten worden en kan de bovenkant open worden gemaakt om bijv. een warmtelamp bij te hangen.

Meerdere hondjes
Zoekt u een ruimte waarin u meerdere (kleine) hondjes een tijdje in kan doen? Ook dan kan deze bench een uitkomst zijn vanwege zijn groot formaat. Ben er uiteraard wel zeker van dat de hondjes ook bij elkaar kunnen zitten in een ruimte.

Bijterige hond
Heeft u een nog wilde hond, welke eventueel ook bijterig is? Door de degelijke spijlen en ijzermateriaal, zal deze bench sterk genoeg zijn om uw hond een keer iets niet te laten slopen.

Opvangbak
Onze bench is gemaakt met een opvangbak van blik. Door deze opvangbak word stof/zand, haartjes etc. opgevangen. Ideaal dus om uw vloer schoon te houden en snel te kunnen reinigen. De opvangbak is eruit te schuifen terwijl uw hond gewoon in de bench zit. We adviseren om op de spijlen een groot kussen, deken, vetbed o.i.d. neer te leggen. Wilt u uw hond op een dichte plaat laten staan, leg de opvangbak dan op de spijlen of laat een houten MDF plaat om maat zagen in uw plaatselijke bouwmarkt.

webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop